DISCLAIMER

De website Kanalen in Nederland is een hobbymatige, niet commercieel, onderhouden website. Er is geen sprake van een verbondenheid met een bedrijf of organisatie.

De website Kanalen in Nederland probeert de inhoud zo correct en compleet mogelijk te maken en te houden. Niettemin bestaat de mogelijkheid dat informatie van deze internetsite verouderd, incompleet en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Kanalen in Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op kanaleninnederland.nl. Het is mogelijk dat toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Kanalen in Nederland kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

De inhoud van deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande toestemming van Kanalen in Nederland is verboden.

Indien u onverhoopt onvolkomenheden en/of fouten constateert, dan stellen wij het op prijs als u ons dit meldt. Wij zullen dan zo snel mogelijk ons best doen om een en ander te herstellen.